Nederlands

Coincoin.be jetonverhuur

Geen drukkosten meer voor bonnetjes of drankkaarten.  Geen kopzorgen over het aantal te drukken drankkaarten, en wat te doen met de rest.  Aangezien de jetons steeds maar terug herbruikt worden, is het een ecologisch en duurzaam alternatief.

Coincoin.be jetonverhuur

 Je houdt de geldstroom op je evenement gescheiden van de plaats waar dranken worden geschonken : minder kans op fouten, minder stress achter de toog, meer controle, minder kans op fraudeAlle jetons zijn gepersonaliseerd met een coincoin-logo : geen verwarring en geen fraude mogelijk.  Gelijkaardige jetons zijn NIET TE KOOP in de handel of op het internet. 

Coincoin.be jetonverhuur

 Jetons die in de zakken van je bezoekers blijven zitten, vormen al snel een bron van extra inkomsten.  Uiteraard, wij rekenen naast de huurprijs ook een kleine vergoeding per niet teruggebrachte jeton, maar uiteindelijk verkocht je die jeton op jouw event voor de prijs van een consumptie ... die nooit uitgeschonken werd ...   Op die manier wordt het huren van jetons al snel een interessante zaak en verhaal je op het einde van de rit de huurkosten terug, en vaak een hoger bedrag...  Kort en bondig : je zal merken dat het huren van jetons op het einde van de rit geen kost bleek, maar een extra bron van inkomsten. 

Coincoin.be jetonverhuur

Het rendement van het uitschenken van dranken gaat omhoog, en de wachttijden aan de toog gaan omlaag : men hoeft er immers niet met geld om te gaan, te rekenen, of vakjes op drankkaarten te schrappen.  Denk aan de (steeds schaarser wordende) vrijwilligers achter uw drankentoog : zij zullen het grote gebruiksgemak van drankjetons zeker appreciëren. 

Huurprijzen :              (BTW inbegrepen)


1000 jetons huren : € 18 + € 0.15 per niet teruggebrachte jeton

2000 jetons huren : € 28 + € 0.15 per niet teruggebrachte jeton

3000 jetons huren : € 42 + € 0.15 per niet teruggebrachte jeton

4000 jetons huren : € 56 + € 0.15 per niet teruggebrachte jeton

5000 jetons huren : € 60 + € 0.15 per niet teruggebrachte jeton


Jetons te huur per week.

Meer jetons huren : contacteer ons voor een offerte op maat


Een borg wordt aangerekend bij het huren van jetons


 

Leverkosten :      (BTW inbegrepen)

 • Ophalen in Geluwe : gratis
 • Binnen een straal van 30 km worden de jetons gratis geleverd.
 • Meer dan 30 km van Geluwe ? De verzendkosten hangen uiteraard af van het aantal jetons en telborden.  Tarieven B-Post pakjesdienst worden gehanteerd.
 • Bij grote volumes : een voorstel op maat wordt gemaakt. 

Na uw event :

Dank om de jetons asap terug af te leveren, of terug te zenden, in een goed afgesloten en beveiligde doos, voorzien van de nodige middelen opdat de telborden niet breken. Jetons mogen gerust in een dichtgeknoopte zak, in vrac, in dezelfde doos.  Terugzendkost ten uwen laste.

Terugzenden kan op volgende manieren :

 • via B-Post :
  • Post-adres : Coincoin.be - Kerkhofstraat 13C - 8940 Geluwe
  • of naar pakjesautomaat Cubee BPost - Grensland - 8930 Menen
 • via DPD (graag een seintje) : Fournier Tankstation - Menenstr.- Geluwe
 • via UPS (graag een seintje) : Power Tankstation - Menenstr. - Geluwe
 • via GLS : Cubee BPost - Grensland - 8930 Menen
 • via www.goedkooppakket.be :
  • Post-adres : Coincoin.be - Kerkhofstraat 13C - 8940 Geluwe
  • of naar pakjesautomaat Cubee BPost - Grensland - 8930 MenenInfo

 De jetons en telborden worden na elke verhuur iedere keer gewassen : hygiënisch en veilig

 • Jetons worden steeds verhuurd per weekend, gestapeld op handige telborden : 1000 jetons per bord, in vakjes van 10 jetons.  Makkelijk te behandelen, makkelijk te rekenen.
 • Jetons zijn in verschillende kleuren beschikbaar. 

Onze garantie : coincoin.be verhuurt geen jetons van dezelfde kleur aan andere organisatoren, in de ruime omgeving en in de periode van uw evenement.   Referenties van evenementen waarmee we samenwerken : check onze facebookpagina www.facebook.com/coincoinjetonverhuur

Referenties