Geen drukkosten meer voor bonnetjes of drankkaarten.  Geen kopzorgen over het aantal te drukken drankkaarten, en wat te doen met de rest.  Aangezien de jetons steeds maar terug herbruikt, (weliswaar over een groot geografisch gebied) is het een ecologisch en duurzaam alternatief.

Het rendement van het uitschenken van dranken gaat omhoog, en de wachttijden aan de toog gaan omlaag : men hoeft er immers niet met geld om te gaan, te rekenen, of vakjes op drankkaarten te schrappen.  


Denk aan de (steeds schaarser wordende) vrijwilligers achter uw drankentoog : zij zullen het grote gebruiksgemak van drankjetons zeker appreciëren. 

Je houdt de geldstroom op je evenement gescheiden van de plaats waar dranken worden geschonken : minder kans op fouten, minder stress achter de toog, meer controle, minder kans op fraude.  

Alle jetons zijn gepersonaliseerd met een coincoin-logo : geen verwarring en geen fraude mogelijk.  Gelijkaardige jetons zijn NIET TE KOOP in de handel of op het internet. 

Jetons die in de zakken van je bezoekers blijven zitten, vormen al snel een bron van extra inkomsten.  Wij rekenen naast de huurprijs ook een kleine vergoeding per niet teruggebrachte jeton, maar uiteindelijk verkocht je die jeton op jouw event voor de prijs van een consumptie ... die nooit uitgeschonken werd ...   

Op die manier wordt jetons huren al snel een interessante zaak.
Op het einde van de rit win je vaak de huurkosten terug, en vaak zelfs een hoger bedrag...  Vaak wordt het op het einde van de rit geen kost, maar een extra bron van inkomsten

Huurprijzen :              

(BTW inbegrepen)


1000 jetons huren : € 18 + € 0.15 per niet teruggebrachte jeton
2000 jetons huren : € 28 + € 0.10 per niet teruggebrachte jeton
3000 jetons huren : € 42 + € 0.10 per niet teruggebrachte jeton
4000 jetons huren : € 56 + € 0.10 per niet teruggebrachte jeton
5000 jetons huren : € 60 + € 0.10 per niet teruggebrachte jeton

Jetons te huur per week.
Meer jetons huren : contacteer ons voor een offerte op maat
Verschillende kleuren jetons huren: geen probleem

Een borg wordt aangerekend bij het huren van jetons 

Kleuren beschikbaar


We zorgen voor een spreiding van onze kleuren: geruime tijd voor en na uw event worden zij niet meer in de ruime regio gebruikt op andere evenementen.  

Geel - Rood
Fluo Groen - Fluo Roze - Fluo Oranje
Lichtblauw - Donkerblauw
Zilverkleur - Goudkleur - Koperkleur
Muntgroen - Zalmkleur
Wit - Zwart - Oranje - Appelblauw Zeegroen
Paars - Bordeaux - Lila

 Verzending van de jetons

 

Leverkosten :      (BTW inbegrepen)

 • Ophalen in Geluwe : steeds gratis
 • Zone A : gratis leveren en gratis afhalen
 • Zone B : tot 15.000 jetons: verzending via BPost op onze kosten, terugsturen op uw kosten. Vanaf 15.000 jetons gehuurd: gratis levering en gratis afhalen.
 • Zone C : tot 15.000 jetons: verzending via BPost op onze kosten, terugsturen op uw kosten. Vanaf 30.000 jetons gehuurd: gratis levering en gratis afhalen. 
 • Zone D : verzending via BPost op onze kosten, terugsturen op uw kosten. Bij grote volumes : een voorstel op maat wordt gemaakt. 

Na uw event

Dank om de jetons asap terug af te leveren, of terug te zenden, in een goed afgesloten en beveiligde doos, voorzien van de nodige middelen opdat de telborden niet breken. Jetons in een dichtgeknoopte zak, in vrac, in dezelfde box.  Terugzendkost ten uwen laste.
Terugzenden kan op volgende manieren :

 • via B-Post :
  • Post-adres : Coincoin.be - Kerkhofstraat 13C - 8940 Geluwe
  • of naar pakjesautomaat Cubee BPost - Grensland - 8930 Menen
 • via www.goedkooppakket.be  (BPost/Post.NL/UPS/DPD, ...):
  • Post-adres : Coincoin.be - Kerkhofstraat 13C - 8940 Geluwe
  • of naar pakjesautomaat Cubee BPost - Grensland - 8930 Menen
  • Goedkoper zenden én verzendtegoed opbouwen via deze link:  https://www.goedkooppakket.be/r/nLaHQM9s/ 

De jetons en telborden worden na elke verhuur iedere keer gewassen : hygiënisch en veilig

Jetons worden steeds verhuurd per weekend, gestapeld op handige telborden : 1000 jetons per bord, in vakjes van 10 jetons. 

Makkelijk te behandelen, makkelijk te rekenen.

Jetons zijn in verschillende kleuren beschikbaar.
Onze garantie : coincoin.be verhuurt geen jetons van dezelfde kleur aan andere organisatoren, in de ruime omgeving en in de periode van uw evenement.   Referenties van evenementen waarmee we samenwerken : check onze facebookpagina www.facebook.com/coincoinjetonverhuur


Referenties